Nogometaši Slaven Belupa ovog će petka u Koprivnici ugostiti Hajduk. Utakmica 13. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige igrat će se na Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš s početkom u 18 sati, a bit će to drugi međusobni susret ovih dviju momčadi u aktualnoj sezoni. U prvom, igranom u Splitu, Hajduk je slavio rezultatom 3:0.
Splićani su trenutno drugoplasirana momčad prvenstva s 21 osvojenim bodom, dok je Slaven Belupo osmi s 13. U prošlom kolu Hajduk je poražen na Poljudu od Osijeka, dok je naša momčad remizirala s Rudešom u Zagrebu. Trener Roy Ferenčina na raspolaganju će ponovno imati Libera koji je odradio suspenziju zbog crvenog kartona.
Ulaznice za utakmicu u prodaji su od sutra, a možete ih kupiti:
1. NA BLAGAJNI 1
• Utorak, srijeda i četvrtak – od 14 do 17 sati
2. ONLINE – ulaznice.hr
• Od utorka od 9 sati
Cijena ulaznice:
za članove: 7€
za ostale: 14€
Ulaznice se ISKLJUČIVO kupuju na Blagajni 1 te u online prodaji. NEMA prodaje ulaznica u prostorijama kluba i NEĆE biti prodaje ulaznica na dan utakmice. Prilikom kupnje jedna osoba može kupiti 4 ulaznice uz predočenje 4 osobne iskaznice (FIZIČKO PREDOČENJE, osobna NE MOŽE biti prikazana kao fotografija na mobitelu ili kao isprintana fotografija na papiru).
Svi koji ulaze na stadion MORAJU imati ulaznicu, uključujući i djecu! Molimo sve da što prije kupe istu, a da na dan utakmice što prije uđu na stadion kako bi se izbjegle nepotrebne gužve.

Odgovori

Kopriva info