Nakon što se uspjela osloboditi, žestoko je uzvratila: rukama i nogama udarala je muškarca koji ju je držao, lupila ga čašom, oborila na pod i nogom mu razbila nos. Osuđena je na šest mjeseci zatvora uvjetno
Romana (35) je teško pretukla Kristijana nakon incidenta u popularnom kafiću u Podravini. Tučnjava se dogodila u prosincu oko 21.30 sati u Sigecu Ludbreškom kod Ludbrega, u kafiću Sigečak blizu ludbreške obilaznice.
Sve je počelo svađom u kojoj je sudjelovala Romana i dva muškarca, Kristijan i Josip. U jednom trenutku svađa se otela kontroli, Kristijan primio i držao Romanu, a Josip udario po licu. Nakon što se oslobodila, Romana je odlučila uzvratiti svom žestinom.
“Revoltirana što ju je Kristijan rukama obujmio dok ju je pritom Josip udario po licu, u cilju da Kristijana teško tjelesno ozlijedi, rukama ga i nogama udarala po tijelu. Potom ga je čašom udarila u područje čela te ga bacila na pod, gdje ga je nogom udarila po nosu.
Uslijed toga, Kristijan je zadobio višestruke oguljotine čela, reznu ranu čeono lijevo te prijelom nosnih kostiju s pomakom, ozljedu teške naravi”, navodi se u presudi u kojoj se Romanu tereti za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.
Sutkinja je Romanu osudila na šest mjeseci zatvora uvjetno u koji pak ne mora ići ako u roku od godine dana ne počini slično kazneno djelo. Presuda je pravomoćna jer su se svi odrekli prava na žalbu.

Odgovori

Kopriva info