Nakon gostovanja Slaven Belupa u Osijeku i poraza od 4 – 1 slijedi kratak zimski odmor koji će potrajati do 3. siječnja 2024. godine kad će se Slavenovi igrači okupiti u Koprivnici, da bi drugi dio zimskih priprema obavili u tradicionalnoj bazi u Medulinu.
A na prvom treningu u novoj godini momčad će izgledati malo drugačije u odnosu na posljednji u 2023. Naime, kako nam je potvrđeno iz vodstva kluba, dogovoren je raskid ugovora s brazilskim veznjakom Claudemirom te s albanskim napadačem sa švicarskom putovnicom Florijanom Kamberijem. Njih dvojica nisu se u ovih nekoliko mjeseci uspjeli nametnuti stručnom stožeru te će sa slobodnim papirima potražiti nove sredine.
Još su dvojica inozemnih nogometaša pristiglih tijekom ljeta označeni viškom.
To su danski stoper crnogorskog podrijetla Luka Račić i argentinski veznjak Juan Bautista Cascini, no s njima još nije postignut sporazum o raskidu ugovora.
Na izlaznim vratima je i krilni napadač Arbër Hoxha, najbolji Slavenov pojedinac. Za njega se zagrijao zagrebački Dinamo, a i on se također zagrijao za Modre, no u Koprivnici su tvrdi pregovarači, smatraju da za Hoxhu mogu dobiti pozamašan iznos, te im se neće žuriti s transferom dok ne postignu pravu cijenu.
Mogu se očekivati još neke promjene u igračkom kadru, kao i uvođenje nekolicine juniora u rad s prvom momčadi. No, zasad službenih informacija nema…

Odgovori

Kopriva info