Zoran Zekić napustit će klupu Slaven Belupa po isteknu aktualnog ugovora te neće voditi našu momčad u idućoj sezoni. Dosadašnji strateg u Koprivnicu je stigao 31. kolovoza 2021. godine, a od tada je ukupno 72 puta vodio Slaven u prvenstvu i Kupu. Upisao je 23 pobjede, 20 remija i 29 poraza. Prošlu sezonu naša je momčad završila kao sedmoplasirana s 36 osvojenih bodova, dok je ove sezone bila osma s 43. U Kupu je prošle sezone ispala u 1/4 finala nakon lutrije jedanaesteraca u Gradskom vrtu, dok je ove ispala u polufinalu od kasnijeg pobjednika Hajduka s 0:1 u Koprivnici.
– Prije svega, moram istaknuti da sam proveo prelijepe gotovo dvije godine u Koprivnici, upoznao mnogo dobrih ljudi i stekao prijatelje za cijeli život. Kao i u svakom klubu, bilo je uspona i padova, a ja ću se sjećati samo onih lijepih trenutaka kojih je zaista bilo pregršt. Ostat će mi žal što nismo u Kupu otišli do kraja, pogotovo ove sezone kada smo, uvjeren sam, mogli napraviti veliku priču, ali to je nogomet. Odlazim iz kluba uzdignute glave jer znam da sam, zajedno sa svojim stručnim stožerom, dao sve od sebe. Klubu želim da napravi što bolji prijelazni rok i da ova borba za Europu postane konstanta u Koprivnici. Zahvalio bih se svim ljudima u klubu i poželio im svu sreću u budućnosti. Naravno, posebno želim pozdraviti moje i naše Podravske štuke. Hvala im što su prepoznali što bi ovaj klub trebao značiti za grad i regiju. Pišu prelijepu priču i ja im želim da ju nikada ne prestanu pisati. Hvala svima još jednom i sretno – rekao je Zoran Zekić.
Za sve što je učinio za naš klub Zekiću se zahvalio i direktor Aleksandar Aleksovski.
– Ispred Nogometnog kluba Slaven Belupo želim se zahvaliti Zekiću na vremenu provedenom na našoj klupi. Pokazao se velikim profesionalcem i stručnjakom i vjerujem da će mu trenerska karijera ići samo prema naprijed. Želim mu svu sreću u budućnosti, a u Koprivnicu je kao naš prijatelj uvijek dobrodošao – rekao je Aleksovski.
Zeka, hvala i tebi. Hvala za sve što si učinio za klub i sretno u nastavku trenerske karijere!

Odgovori

Kopriva info