Marko Perković Thompson upozorio je na lažne stranice i profile koji koriste njegovo ime, šalju poruke, nude privatne informacije ili organiziraju donacije. Objavu s Facebooka prenosimo u cijelosti.
“Dragi prijatelji,
primijetili smo sve veći broj otvorenih profila i stranica na društvenim mrežama koji u svom nazivu koriste ime Marka Perkovića Thompsona. Predstavljaju se kao Marko Perković Thompson, šalju linkove i nude privatne kontakte, usmjeravaju na nekakve donacije i slične stvari…
Molimo fanove, posjetitelje Thompsonovih stranica i sve ostale da ne nasjedaju na takve pozive, blokiraju takve profile i stranice jer su to osobe koje se lažno predstavljaju u ime M.P. Thompsona.
Thompson, niti bilo tko iz njegovog tima, ne šalje nikakve zahtjeve kako fanovima tako niti bilo kome na svojim stranicama ili bilo gdje na društvenim mrežama.
Thompson u svom vlasništvu na društvenim mrežama ima dvije stranice kojima upravljaju njegovi najbliži suradnici
Facebook https://www.facebook.com/marko.perkovic.thompson/
Instagram https://www.instagram.com/thompson_hr/
Za sve ostale profile, grupe i stranice, Thompson niti njegov menadžment ne znaju tko s njima upravlja, s kojim ciljem niti su u ikakvom kontaktu s njima”, objavio je Thompsonov menadžment.

Odgovori

Kopriva info