Nakon utakmice održana je konferencija za medije na koju je Zoran Zekić došao jako ljut zbog spornog penala.
Ništa više ne razumijem što se tiče penala. Bilo je utakmica i trenutaka kada su ruke bile puno izraženije pa nije ništa suđeno i ne znam što bih više rekao, ali nije mi drago da pričamo o ovim stvarima i da se takve stvari dešavaju. Vjerojatno će me netko zbog ovih riječi i kazniti pa neću više ništa reći na tu temu. Tužni smo, nismo zaslužili ispasti, ne na ovaj način. Što reći ljudima koji su sad u svlačionici u plaču i koji su dali zadnji atom snage rekao je i nastavio.
Kako je i tu spomenut taj sporni trenutak, uslijedilo je pitanje o njemu, odnosno zatražen je za komentar odluke suca Kolarića. Je li trebao biti dosuđen kazneni udarac za Hajduk?
“Ja to ovdje mogu komentirati, ali nisam stručnjak. Jednostavno, više ne razumijem, ako uopće smijem nešto reći. Molio bih ljude samo da pogledaju situaciju iz utakmice protiv Varaždina, gdje se lopta od tijela suparničkog igrača odbila u ruku i nije suđen kazneni udarac. To je ono kako sam ja uspio iščitati ono kako nam objašnjavaju pravila. Moj je igrač uklizao, lopta ga je pogodila u leđa i dobila rotaciju, a onda ga je pogodila u ruku. Ne znam više što bih rekao, ali moram priznati da smo svi malo začuđeni. Meni je žao što je utakmica otišla u tom smjeru”, prokomentirao je.
Stvarno sam ponosan na igrače. Dali su sve od sebe, stajali odlično, ali nismo bili dovoljno opasni prema naprijed , a nažalost, nismo zabili. Hajduk nije odigrao bajno, nije se događalo ništa spektakularno ni nešto dramatično po nas, čekali smo trenutak da malo stisnemo, ali nismo uspjeli i na kraju im možemo samo čestitati – rekao je.
Zekić je rekao da će do kraja prvenstva dati sve kako bi s ekipom izborio Europu za koju se bore te je posebno pohvalio odličnu atmosferu na tribini.
Istina je da su gosti prevladavali, ali bilo je i puno domaćih i to me veseli. Mogu reći da ćemo povesti Podravske štuke na Maksimir za nagradu, rekao je Zekić.

Odgovori

Kopriva info