Podravka je dobila prestižan certifikat Mamforce, koji se dodjeljuje tvrtkama koje provode obiteljski odgovorne i rodno osviještene politike upravljanja ljudskim potencijalima. Tako je Podravka prepoznata kao tvrtka koja razvija organizacijsku kulturu pravičnosti u kojoj svi mogu biti uspješni, bez obzira na različitosti i životne okolnosti.

Nagradu su u ime Podravke preuzele Moira Homan, direktorica sektora Upravljanje ljudsim resursima i Nataša Mikuš Žigman, direktorica sektora Poslovna održivost i zelena transformacija.

Nakon certifikata Poslodavac partner, ovo je drugi prestižan certifikat za upravljanje ljudskim resursima koji je Podravka dobila u manje od mjesec dana.

„Rezultat je to napora i ulaganja u ljudske resurse, čiji je glavni fokus stavljanje radnika na prvo mjesto. U posljednje dvije godine značajno smo poboljšali materijalna prava radnika, poboljšali uvjete rada, osigurali jednake mogućnosti napretka svim radnicima te ravnotežu između privatnog i poslovnog života. Paket pogodnosti koji osigurava ravnotežu između privatnog i poslovnog života , očituje se, između ostalog, u mogućnosti rada od kuće, slobodnim danima za obiteljske potrebe, potpore rodiljama, očinskom dopustu te u aktivnosti obiteljskog tjedna, tijekom koje djeca radnika mogu doći na radno mjesto roditelja i upoznati se s kompanijom. Ravnoteža između privatnog i poslovnog života jedan je od najbolje ocijenjenih aspekta Podravkine korporativne kulture.“, poručuju iz sektora Upravljanje ljudskim resursima Podravke.

Korporativna kultura Podravke počiva na pravičnosti, izvrsnoj suradnji, visokoj učinkovitosti i transparentnosti, a tako će i ostati.​​

Odgovori

Kopriva info