Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica danas je proslavio 32. obljetnicu postojanja i uspješnog djelovanja, a svečanom programu prisustvovao je i župan Darko Koren sa suradnicima.
Uvodno se prisutnima obratila ravnateljica Doma Željka Koluder-Vlahinja koja je zahvalila Županiji kao osnivaču ustanove na svoj pomoći koju pruža kako bi Dom bio i dalje u samom državnom vrhu po kvaliteti usluge koju pruža korisnicima. „U ove trideset i dvije godine mnogo toga se lijepog događalo u našoj kući, no ono što nosi zajednički nazivnik jest kvalitativni kontinuitet i razvoj usluga koje pružamo našim korisnicima. Hvala našem osnivaču, Županiji, na svesrdnoj potpori, hvala našim djelatnicima koji puni entuzijazma i empatije svakog dana stoje na usluzi i hvala vama dragi korisnici što ste nam dali povjerenje i zajedno s nama kreirate život u ovoj ustanovi koja je svima na ponos“, istaknula je ravnateljica Koluder-Vlahinja.
Čestitku je uputio i župan Koren koji je zahvalio svima koji su svih ovih godina radili na razvoju ustanove, a posebno djelatnicima koji zajedno s korisnicima svakog dana dijele sretne, ali i one manje sretne trenutke. „Hvala Upravi doma na vodstvu naše ustanove koju često volimo nazivati kućom sreće i dobrote jer ona to uistinu i jest. Dom je u cijeloj Hrvatskoj prepoznat kao mjesto najviše životne kvalitete i standarda življenja i uistinu može biti uzor svima. Hvala i zaposlenicima na trudu i angažmanu koji pokazuju u svojem poslu koji nije nimalo jednostavan, siguran sam da će se ta razina održati i u budućnosti, a Županija će snažna biti potpora u daljnjem razvoju. Korisnicima želim mnogo dobrog zdravlja i sretnih trenutaka kako bi im boravak ovdje bio što ugodniji“, poručio je župan te svima čestitao predstojeći blagdan Uskrsa.
Prigodnim riječima se obratio i župnik Župe bl. Alojzija Stepinca, ujedno i dušobrižnik Doma koji je zahvalio na potpori i razumijevanju te naglasio kako je posebno vezan na potrebe starijih osoba koji osjećaju i traže duhovno ohrabrenje i utjehu. Zahvalu uime korisnika izrekla je Branka Baronić, članica Upravnog vijeća.
Spomenimo kako su proslavi prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić, županijski pročelnici Melita Ivančić, Maja Blažek i Darko Masnec, predsjednik Upravnog vijeća Krunoslav Vitelj i član Vijeća Ivan Kostanjevec.

Odgovori

Kopriva info