Župan Darko Koren i gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn danas su obišli zgradu Ispostave Koprivničko-križevačke županije u Križevcima na kojoj je završena temeljita rekonstrukcija. Radovi vrijedni 153.513,00 eura privedeni su kraju početkom ožujka, a obuhvatili su izvedbu toplinske fasade na vanjskim zidovima, demontažu stare dotrajale stolarije, nabavu i montažu nove PVC stolarije s roletama, postavu vanjskih aluminijskih klupica te unutarnjih PVC klupica, skidanje postojećeg pokrova te postavu drvene oplate krovišta, izolaciju krovišta te pokrivanje krova glinenim crijepom, izradu i montažu horizontalnih i vertikalnih oluka te izradu zaštitnog pojasa fasade oko zgrade.

Župan je ovom prilikom istaknuo kako, osim ljudi koji su najbitniji u javnom sustavu, bitni su i materijalni uvjeti te kako vjeruje da je ova obnova zgrade doprinijela tome, postizanju boljih uvjeta za 18 zaposlenika, a time i podizanju razine usluge za korisnike, stanovnike Križevaca i okolnih općina. Župan je istaknuo dobru suradnju s Gradom Križevcima, u čijem se vlasništvu i nalazi zgrada te zahvalio gradonačelniku na toj suradnji.

Gradonačelnik je zahvalio Županiji na investiciji te kazao kako osim nove vizure, zgrada nakon obnove ima i veću energetsku funkcionalnost što je jedna od temeljnih zelenih politika Grada Križevaca.

Obilasku obnovljene zgrade prisustvovao je i zamjenik župana Ratimir Ljubić te pročelnici Tihomir Kvakarić i Ljubica Belobrk Flamaceta.

Odgovori

Kopriva info