Nogometaši Slaven Belupa u nedjelju s početkom u 17:30 sati gostuju kod Gorice u sklopu 24. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige.
Slavenaši u ovaj susret ulaze sa sedmog mjesta prvenstvene tablice s 27 osvojenih bodova. Isto toliko ima i šestoplasirana momčad prvenstva – Gorica. Slaven Belupo je u prošlom kolu remizirao s Istrom 1961 u Koprivnici rezultatom 1:1, a pogodak za našu momčad postigao je Lepinjica. Gorica je, s druge strane, poražena na Opus Areni kod Osijeka rezultatom 3:0.
Momčad trenera Ferenčine bit će jača za Daniela Štefulja koji je zbog tri žuta kartona preskočio utakmicu s Istrom, ali i slabija za Bujara Pllanu koji je na istoj toj utakmici zaradio treći žuti karton.
Gorica i Slaven Belupo dva puta su ove sezone odmjerili snage u SuperSport HNL-u. U kolovozu prošle godine u Velikoj Gorici rezultat je bio 2:2, dok je u studenom u Koprivnici bilo 0:0.
Glavni sudac utakmice bit će Ante Terzić, dok će njegovi pomoćnici biti Goran Perica, Vice Vidović i Oliver Romić. VAR sudac bit će Ivan Bebek, a AVAR Luka Pajić.

Odgovori

Kopriva info