Središnjica Sindikata PPDIV s početkom 2024. godine pustila je u rad Blagajnu uzajamne pomoći za svoje članove u cijeloj Hrvatskoj pa tako i za one zaposlene u Grupi Podravka. Maksimalni iznos pozajmice bit će 6.000 eura, a sve pojedinosti o učlanjenju u ovu Blagajnu uzajamne pomoći te mogućnostima dobivanja pozajmica zainteresirani članovi mogu dobiti od kolegice Marine Bračko na broj telefona 048 647 040 ili na mail adresu bup@ppdiv.hr.
Povjereništvo Sindikata PPDIV Podravke d.d. donijelo je odluku o izmjenama Pravilnika o radu svoje Blagajne uzajamne pomoći, tako da je, između ostaloga, maksimalni iznos pozajmice od 1. ožujka 2024. s 1.600 eura povećan na 3.000 eura beskamatno, a od istog datuma za sve isplaćene pozajmice uvodi se ovjerena bjanko zadužnica kod javnog bilježnika kao instrument osiguranja naplate koja će se deponirati u Sindikatu PPDIV Podravke d.d. do konačne isplate pozajmice. Informacije o uvjetima odobravanja pozajmica i rokovima povrata članovi mogu dobiti od svojih sindikalnih povjerenika ili na broj telefona 048 651 724 od kolegice Marije Betlehem, svakim radnim danom od 7 do 15 sati ili na mail adresu marija.betlehem@podravka.hr.
Blagajna uzajamne pomoći Sindikata PPDIV SP Belupo d.d. povećala je maksimalan iznos svoje pozajmice na 1.500 eura. Sve informacije mogu se dobiti od glavnog povjerenika Željka Drageca na broj telefona 098 409 144 ili na mail adresu dragec.zeljko@belupo.hr.

Odgovori

Kopriva info