Slaven Belupo je u 15. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige remizirao s Goricom. Na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš rezultat je bio 0:0.

Trener Roy Ferenčina nije mogao računati na Agbekporna koji je imao tri žuta kartona pa je u odnosu na utakmicu s Istrom 1961 napravio dvije promjene. Umjesto spomenutog veznjaka i Međimorca, od prve minute su krenuli Hoxha i Bosec.

Naša je momčad bila opasnija u prvom poluvremenu, pogotovo u zadnjih 20-ak minuta kada se igralo gotovo stalno na polovici Gorice. Prijetili su Hoxha i Lepinjica iz daljine, a nakon jednog centaršuta Boseca vratar Banić je odbio loptu u gredu. Gosti su tek jednom pokušali iz daljine. Na poluvrijeme se otišlo bez pogodaka.

U nastavku susreta obje momčadi su imale po jednu veliku priliku. S jedne strane je Šakota glavom bio neprecizan iz odlične situacije, a s druge je Ndockyt iskosa s desne strane nogom pucao pokraj gola. Na kraju – remi.

Našim nogometašima slijedi reprezentativna stanka nakon koje gostuju u Zagrebu kod Lokomotive. Ta će se utakmica igrati petak, 24.11., s početkom u 18 sati.

10.11.2023. – 15. kolo SuperSport HNL

Gradski stadion Ivan Kušek – Apaš, Koprivnica

NK Slaven Belupo – NK Gorica 0:0 (0:0)

NK SLAVEN BELUPO: Sušak – Bosec, Božić, Boras, Štefulj – Liber (od 59. Cascini), Mioč, Lepinjica (od 46. Caimacov) – Šakota (od 74. Nongoh), Štrkalj (od 74. Kamberi), Hoxha. Trener: Roy Ferenčina.

NK GORICA: Banić – Raspopović, Nielsen, Leš, Štiglec – Soldo (od 85. Jurić), Mrzljak – Ndockyt (od 85. Majstorović), Pršir (od 90. Šroler), Mitrović (od 69. Blummel) – Matavž (od 69. Vujnović). Trener: Dinko Jeličić.

Suci: Dario Kulušić, Hrvoje Radić, Goran Perica, Ante Čulina

VAR: Ante Čuljak, Zdenko Lovrić

Strijelci:

Žuti karton: Liber 47′ (Slaven Belupo); Soldo 45′ (Gorica)

Odgovori

Kopriva info