Dani Belupa, glavno Belupovo godišnje događanje za farmaceute, ove su godine održani od 18. do 20. svibnja u hotelu View u Postirima na Braču. Bila je to prilika za okupljanje oko dvjesto ljekarnika, poslovnih partnera i drugih suradnika, s kojima su kolege iz Belupa obilježili trideseto po redu Belupovo stručno okupljanje.
Glavna tema događanja bila je „Znanje i točka“, u okviru koje su obuhvaćena znanja, vještine te načini edukacije farmaceuta koji se primjenjuju u njihovu svakodnevnom radu, a posebno u pristupu pacijentima.
„Zdravstvo, ljekarništvo i farmaceutska industrija trenutačno se nalaze pred brojnim izazovima i djeluju u veoma zahtjevnim okolnostima. Upravo zato, iznimno je važno uložiti zajedničke napore kako bi se održala domaća proizvodnja te kako bi odgovarajuća terapija uvijek bila dostupna pacijentima“, istaknuo je predsjednik Uprave Belupa Hrvoje Čeović.
Helena Tomić Obrdalj, stručna suradnica u sektoru Korporativni razvoj na Danima Belupa predstavila je Podravkinu nutritivnu strategiju za razdoblje do 2027., dok su Podravkini Gastro promotori pripremili prigodne nutritivno uravnotežene specijalitete i tortu za sve sudionike.

Odgovori

Kopriva info