Glavni i odgovorni urednik “Tabloida” Milovan Brkić, na skupu”Srbija protiv nasilja” u centru Beograda pozvao je na izravnu likvidaciju predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.
Večeras su u Beogradu i nizu drugih gradova Srbije održani veliki prosvjedi pod nazivom “Srbija protiv nasilja”. Prosvjedi su održani kao reakcija na nedavna dva pokolja u toj zemlji.
U prvom je, podsjetimo, 13-godišnji učenik u školi u Beogradu hicima iz pištolja ubio 8 svojih kolega i domara škole. U drugom je 21-godišnji Uroš B. u Mladenovcu i okolici hicima iz automatske puške ubio osmero ljudi.
Građani i predstavnici opozicije su se okupili ispred zgrade parlamenta, gdje su pročitani zahtjevi vladi, a potom su krenuli u mirnu šetnju do vlade Srbije. Nitko iz opozicije nije govorio na skupu.
Organizatori procjenjuju da se okupilo oko 50.000 ljudi te najavljuju da će “Srbija stati” ako vlada ne ispuni njihove zahtjeve do petka. Vučić kaže da ih je bilo oko 9.000.
Na skupu u Beogradu ispred Skupštine Srbije pojavio se Milovan Brkić, glavni i odgovorni urednik “Tabloida” i poslao je poziv na likvidaciju predsjednika Srbije
“Izgleda će morati mladi klinci puškama da riješe sudbinu Srbije. Desit će se to što se desiti mora. Kakva prosvjedna šetnja”, rekao je Brkić, a onda pozvao na ubojstvo predsjednika Srbije Vučića:
“Mi trebamo ući prema Skupštini, uhvatiti idiota da mu otkinemo glavu. Mamu ti j***m Angelinu, dosta si nas zajebavao!”, rekao je u kamere Brkić.

Odgovori

Kopriva info