Slaven Belupo je u 33. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige remizirao na gostovanju kod Gorice. Rezultat nakon 90 minuta bio je 0:0.

Trener Zoran Zekić nije mogao računati na ozlijeđene Marinu i Tepšića, a u odnosu na utakmicu s Rijekom napravio je jednu izmjenu. Umjesto Manaja zaigrao je Jambor.

U prvom poluvremenu Gorica je imala više od igre i nekoliko opasnijih situacija pred našim golom, no siguran je bio Čović i zadržao svoju mrežu netaknutom. S druge strane, Slaven je imao nekoliko zanimljivih centaršuteva, a najopasniji bio je udarac Crnca iz daljine u 43. minuti. Na odmor se otišlo bez pogodaka.

U nastavku susreta bolja je bila naša momčad koja domaćinu nije dopustila udarac u okvir gola. Pokušavali su Krstanović i Hoxha iz daljine, a najbolju priliku obranio je Radošević u 90. minuti kada je Mihalić s 20 metara pucao snažno pod gredu. Na kraju susreta svakom po bod.

U idućem kolu naša će momčad u Koprivnici ugostiti Lokomotivu. Utakmica će se igrati u petak s početkom u 18 sati.

6.5.2023. – 33. kolo SuperSport HNL

Gradski stadion, Gorica

HNK Gorica – NK Slaven Belupo 0:0 (0:0)

HNK GORICA: Radošević – Tomečak, Steenvoorden (od 81. Krizmanić), Bralić, Štiglec – Raspopović, Pršir, Fruk (od 64. Vujnović) – Ndockyt (od 46. Majstorović), Fućak (od 64. Matavž), Mitrović (od 76. Kapulica). Trener: Željko Sopić.

NK SLAVEN BELUPO: Čović – Bosec, Božić, Soldo, Martinaga – Mioč, Jambor (od 82. Bašić), Kocijan (od 46. Krstanović) – Hoxha (od 90. Hlevnjak), Crnac (od 71. Perošević), Mudražija (od 71. Mihalić). Trener: Zoran Zekić.

Suci: Dario Bel, Marjan Tomas, Kruno Šarić, Ante Čulina

VAR: Marin Vidulin, AVAR: Dario Kolarević

Strijelci:

Žuti karton: (Gorica); Kocijan 22′, Crnac 35′, Bosec 59′, Marković 65′ (Slaven Belupo)

Crveni karton:(Gorica); (Slaven Belupo)

Odgovori

Kopriva info