Slaven Belupo je u 32. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige upisao poraz od Rijeke. Rezultat na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš bio je 1:3, a jedini pogodak za našu momčad postigao je Krstanović.

Trener Zoran Zekić od prve je minute na teren poslao Suška na golu, Kocijana, Božića i Soldu u obrani, a Mioča i Mudražiju u veznoj liniji. Na bokovima su zaigrali Martinaga i Bosec, a u napadu Hoxha, Manaj i Crnac.

Utakmica je počela na najgori mogući način za našu momčad. Ampem je iskoristio grešku naše obrane i već u prvoj minuti zabio za 0:1. U 21. minuti Hodža je zabio za 0:2 nakon što se najbolje snašo u gužvi ispred gola Slaven Belupa.

Kako su gosti otvorili prvo, tako je naša momčad otvorila drugo poluvrijeme. Lijepo su kombinirali Perošević, Mudražija i Bosec na desnoj strani, a onda je centaršut Boseca u mrežu s 11 metara u gol zakucao Krstanović za 1:2. Gosti su do novog povečanja vodstva stigli u 79. minuti kada je Frigan iz blizine pogodio za 1:3. Bio je to i konačan rezultat utakmice.

U idućem kolu naša momčad gostuje u Gorici kod istoimenog domaćina. Utakmica će se igrati u subotu s početkom u 17 sati.

1.5.2023. – 32. kolo SuperSport HNL

Gradski stadion Ivan Kušek – Apaš, Koprivnica

NK Slaven Belupo – HNK Rijeka 1:3 (0:2)

NK SLAVEN BELUPO: Sušak – Bosec, Božić, Kocijan, Soldo, Martinaga – Mioč (od 89. Boras), Mudražija (od 89. Mihalić) – Crnac (od 46. Perošević), Hoxha (od 77. Talys), Manaj (od 46. Krstanović). Trener: Zoran Zekić.

HNK RIJEKA: Labrović – Veiga (od 75. Selahi), Smolčić, Galešić, Goda – Ampem (od 62. Grgić), Banda (od 75. Krešić), Hodža, Djouhara – Liber (od 62. Janković) – Frigan (od 82. Obregon). Trener: Sergej Jakirović.

Suci: Patrik Kolarić, Ivan Mihalj, Vedran Đurak, Toni Dadić.

VAR: Fran Jović, AVAR: Dario Kolarević

Strijelci: 0:1 Ampem 1′, 0:2 Hodža 21′, 1:2 Krstanović 47′, 1:3 Frigan 79′

Žuti karton: Boras 90′ (Slaven Belupo); Goda 45′ (Rijeka)

Crveni karton: (Slaven Belupo); (Rijeka)

Odgovori

Kopriva info