Juan Bautista Cascini večeras je stavio potpis na dvogodišnji ugovor sa Slaven Belupom. Argentinski veznjak, s talijanskom putovnicom, rođen u Buenos Airesu 4. lipnja 1997. godine priključio se našoj momčad na Rogli te će od sutrašnjeg treninga biti na raspolaganju treneru Monizu.

Cascini je prošao Školu nogometa argentinskog Estudiantesa gdje je napravio i prve seniorske korake, a u svojoj karijeri je branio i boje ciparskog APOELA, rumunjskih Botosanija, Academice Clinceni i Ute Arad te bolivijskog Strongesta.

– Sretan sam što sam dobio priliku igrati u Hrvatskoj. Imam veliki respekt prema zahtjevnoj ligi u kojoj ću igrati i prema klubu u koji dolazim. Igrao sam u različitim zemljama i klubovima tako da vjerujem da ću se brzo prilagoditi. Iako je teško pričati o sebi, volim se smatrati timskim igračem. Ako pomognem suigračima da budu bolji i ja ću biti bolji. Mogu obećati da ću dati sve na terenu kako bismo na kraju utakmica slavili pobjede u svlačionici – rekao je Bautista nakon potpisa ugovora.

Odgovori

Kopriva info