Slaven Belupo će danas od 18 sati gostovati na Šubićevcu kod Šibenika u sklopu 31. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige. Bit će to četvrti međusobni susret ovih dviju momčadi u aktualnoj sezoni. U prethodna tri gledali smo po jednu pobjedu Slavena, jednu Šibenika, a jednom je rezultat bio 0:0. Naša je momčad trenutno četvrtoplasirana s 40 osvojenih bodova, dok je Šibenik posljednjeplasirani s 24.
Glavni sudac utakmice bit će Jakov Titlić, dok će njegovi pomoćnici biti Jerko Crnčić, Dario Kolarević i Toni Dadić. VAR sudac bit će Zdenko Lovrić, a AVAR Goran Pataki.
Sutrašnji susret najavio je trener naše momčadi Zoran Zekić.
– Utakmica s Osijekom značila nam je puno s bodovnog i psihološkog aspekta. Momčad je još jednom pokazala veliki karakter, nešto što nas krasi cijelu sezonu, i tako mora biti i danas. U Šibeniku nas, kao i uvijek, čeka iznimno teška i zahtjevna utakmica. Mi smo prošle sezone bili u sličnoj situaciji u kojoj su oni sada tako da znam da će se ‘bacati na glavu’ za tri boda koji su im prijeko potrebni. Mi moramo biti čvrsti, kompaktni i spremni iskoristiti priliku koja nam se ponudi – rekao je Zekić.
Naš strateg neće moći računati na nekoliko svojih igrača.
– Nekako nas ti kartoni i ozljede baš prate ovog proljeća. Naravno da nam nije drago zbog toga, ali s druge strane prilika je to ostalima da dokažu da im je mjesto u sastavu, što i čine iz vikenda u vikend. Još su ostale neke sitne dvojbe pa ću se, zajedno sa svojim stožerom, za prvih 11 odlučiti nakon današnjeg treninga. Tko god da istrči na teren mora biti na svom maksimumu kako bi stigli do cilja – zaključio je Zekić.

Odgovori

Kopriva info