KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUĹ TVENI Ĺ˝IVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Petar Grašo i Podravkini promotori kulinarstva kuhati će svoje prvo zajedničko jelo.
08.11.2019

Podravka, kao kompanija koja od hrane stvara doĹľivljaj svojim vrhunskim brandovima i Petar Grašo, koji uz strast prema glazbi njeguje i onu prema kulinarstvu, nastavljaju svoju dugogodišnju suradnju, ovaj puta u stvaranju novih lijepih priča povodom 60 godina Vegete.

Ljubav prema hrani, inovativnosti i vrlo visoki standardi kvalitete koji povezuju Petra Grašu i Podravku prava su kombinacija za stvaranje novih Vegeta natur specijalnih dodataka jelima.

Stoga, pridruĹľite nam se već ove subote, 9.11. u 12,30 sati, u „kulinarskom laboratoriju“ Podravkine zgrade u Koprivnici, kada će Petar Grašo i Podravkini promotori kulinarstva kuhati svoje prvo zajedničko jelo kojim će najaviti suradnju u razvoju Vegeta natur specijalnih dodataka. 

Svojim spoznajama o hrani i kuhinjama diljem svijeta, a posebno njemu omiljenoj mediteranskoj, Petar Grašo bit će prava podrška Podravkinim inovatorima u stvaranju novih nezaobilaznih dodataka jelima.

Iste večeri, Petar Grašo razveselit će građane Koprivnice koncertom koji im daruje Podravka povodom Dana Grada.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e