KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUÅ TVENI ŽIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Dobrim rezultatima do prvog mjesta i plasmana na državno prvenstvno
12.09.2019

Na prvenstvu Koprivničko-križevačke županije u disciplini velikokalibarskog pištolja i revolvera, održanom na pištoljskoj streljani u Čakovcu, strijelci Streljačkog športskog kluba Podravka postigli su dobre rezultate i ostvarili rezultatske norme za nastup  na državnom prvenstvu.
U disciplini velikokalibarskog pištolja prvo mjesto osvojio je Boris Kovačić sa 180 otpucanih krugova ispred drugoplasiranog klupskog kolege Marina Mlinarića koji je otpucao 176 krugova. Sa 164 otpucana kruga treće mjesto pripalo je Ivanu Betlehemu koji je za samo jedan krug nadmašio Zorana Hemetka koji je otpucao 163 kruga zauzevši četvrto mjesto. Na peto mjesto se sa 131 otpucanim krugom plasirao Bojan Kovačec, dok je Željko Ivačić s 89 otpucanih krugova ostvario plasman na deveto mjesto.
U ekipnoj konkurenciji seniorska ekipa SŠK Podravka u sastavu Boris Kovačić, Marin Mlinarić i Zoran Hemetek otpucala je 519 krugova ostvarivši plasman na prvo mjesto.
U konkurenciji seniora velikokalibarskim revolverom nastupio je natjecatelj SŠK Podravka Marin Mlinarić otpucavši 176 krugova što je bilo dovoljno za osvajanje prvog mjesta u ovoj disciplini.
Na predstojećem državnom prvenstvu, koje će se održati na streljani u Osijeku, Streljački športski kub Podravka nastupit će u ekipnom i pojedinačnom nastupu u disciplinama velikokalibarskog pištolja i revolvera.Iznajmljivanje Å¡atora
Pratite nas i na facebookuVi?e