KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Mali┼íani Dječjeg vrtića Zrno iz Virja posjetili ┼Żupanijsku upravu
11.06.2019

Djeca starije vrtićke skupine Dječjeg vrtića Zrno iz Virja u pratnji ravnateljice Maje Šobak, pedagoga i odgojiteljica  u utorak 11. lipnja posjetili su ┼Żupanijsku upravu u kojoj su im dobrodošlicu po┼żeljeli ┼żupan Darko Koren, zamjenik ┼żupana Ratimir Ljubić i pročelnica Slu┼żbe ureda ┼żupana Melita Ivančić. ┼Żupan Koren pozdravio je vrtićarce te im u srdačnom razgovoru zahvalio na dolasku, dok je zamjenik Ljubić predstavio rad ┼Żupanijske uprave te  prirodne, demografske, turističke i druge posebnosti ┼Żupanije.

Vrtićarci su imali mnoštvo pitanja o funkcioniranju ┼Żupanijske uprave, a pogledali su i promotivni film ┼żupanijske Turističke zajednice „Podravina i Prigorje na dlanu“. Nakon projekcije,┼żupanu i suradnicima uručili su poklone koje su pripremili te se zajednički fotografirali za uspomenu na posjet.

Nakon razgledavanja ┼Żupanijske uprave, vrtićarci su se uputili na izlet u Legrad gdje su na ušću rijeka Mure u Dravu posjetili Školu uz rijeku, projekt koji provodi Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko-kri┼żevačke ┼żupanije. Uz stručno vodstvo ravnateljice ┼Żeljke Kolar i suradnice Marte Lenac djeca su na radionici učila o specifičnostima i bioraznolikosti područja uz rijeku Dravu te se puna dojmova vratila u Virje.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e