KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Zlatko Dalić: Hvala Osijeku i Slavoniji! Pun stadion, navija se i pjeva.
10.06.2019

Po završetku kvalifikacijskog okršaja s Walesom u Osijeku, u kojemu je Hrvatska slavila rezultatom 2:1, izbornik Zlatko Dalić odr┼żao je konferenciju za medije.


Najva┼żnija je pobjeda
 

“Bila je to teška utakmica koju smo dobro otvorili i stvorili neke situacije za pogodak, a igrači su se po┼żalili na vrućinu – nakon svakog sprinta morali su uzeti odmor. Nije bilo jednostavno, Wales se dobro postavio, postao opasniji ulaskom Brooksa, ali nama su najva┼żnija tri boda i neću raditi neku veću analizu”

Mlade snage moraju stasati

“Nakon Svjetskog prvenstva stalno vapim za novom energijom, za novim snagama. Mislim da nema straha za budućnost, mlađi će igrači doći do svog statusa, no treba im vremena i sigurnosti. Pašalić je, primjerice, odradio sedam ili osam sjajnih treninga, a danas ga je presjeklo kada je ušao u igru, to je normalno i to moramo istrpjeti. Ne treba kritizirati. Brekalo je odigrao jako dobro, Livaković je branio odlično i samopouzdan je. Perspektiva postoji, ali moraju stasati uz starije. Svi su nakon napornog rada zaslu┼żili ovu pobjedu”

Andrej Kramarić

“Svi znamo da centralna špica nije Kramarićeva idealna pozicija, na njoj nije najbolji. Najbolji je iza špice, polulijevo ili poludesno. Ipak, on nas je spašavao u Ukrajini i protiv Azerbajd┼żana. Nekad je to malo presebično pa nam se mo┼że osvetiti, ali Kramarić uvijek daje sve od sebe. Konkurenciju ima, jer bez konkurencije se igrač opusti. Na kraju sezone mo┼żda je umoran, no odigrao je dobro”

Zahvala navijačima

“Hvala publici, Osijeku, Slavoniji – to je Hrvatska. Pun stadion, navijanje koliko se mo┼że, to je zajedništvo. Nema ultimatuma, nego se navija i pjeva. Hvala svima na podršci”Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e