KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Gimnazija Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac proslavila 55. rođendan
13.05.2019

Potpredsjednica ┼Żupanijske skupštine Verica Rupčić te zamjenik ┼żupana Ratimir Ljubić sa suradnicima prošlog su vikenda prisustvovali svečanoj proslavi 55. obljetnice Gimnazije Dr. Ivana Kranjčeva u Đurđevcu.

Zamjenik Ljubić u svom je govoru istaknuo kako se Gimnazija ističe kvalitetom i programima iz društvenih te prirodoslovnih područja te kako je obrazovni kamen temeljac ovog dijela ┼Żupanije. Ujedno je čestitao svim učenicima i zaposlenicima te ravnateljici Nevenki Lončar  55. rođendan u ime osnivača te im je po┼żelio mnogo uspjeha u radu, uz podršku ┼Żupanije kojoj je obrazovanje na vrhu liste prioriteta djelovanja.

Ravnateljica Lončar naglasila je kako je povijest ove ustanove duga i bogata te kako je 2750 maturanata završilo Gimnaziju tijekom njezina postojanja te danas rade kao vrhunski stručnjaci u svojim područjima.

Učenici i profesori pripremili su bogat kulturno – umjetnički program, a prigodnim su se riječima obratili i gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči te saborski zastupnik i predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca ┼Żeljko Lacković.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e