KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUŠTVENI ŽIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
‘To je demonstracija sile, ne pamtim da se ikada dogodilo ovako nešto’
07.03.2019

Poznati hrvatski odvjetnik Branko Šerić komentirao je za portal Net.hr dolazak policijskih službenika PU zagrebačke koji su prema nalogu sisačko-moslovačke policije došli u redakciju Net.hr-a kako bi potvrdili identitet i privatnu adresu novinarke Đurđice Klancirzbog privatne tužbe župana Ive Žinića čiji sadržaj u ovom trenutku nije poznat.

“To je, po meni, demonstracija sile. Ne pamtim da se dogodilo po nekoj potencijalnoj privatnoj tužbi da policija na taj način reagira; pored svih operativnih i tehničkih mogućnosti da dolaze uniformirane osobe u redakciju da utvrđuju, kako oni kažu, identitet,” izjavio je za Net.hr odvjetnik Šerić.

Odvjetnik Šerić ustvrdio je kako ne zna i kako je to subjektivni osjećaj Đurđice Klancir.

U svakom slučaju, sigurno je da je to demonstracija sile. Ne mogu se oteti dojmu da o nečijem privatnom zahtjevu, tek potencijalnoj tužbi  da policija postupa, meni je to malo previše.

Na pitanje je li policija mogla doći do Đurđice Klancir, splitski odvjetnik je kazao kako su mogli nazvati redakciju na telefon i kako bi to bio najlakši i najbrži način da se dođe do novinarke.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e