KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
PROSVJED U ZADRU ZBOG DARUVARCA
10.02.2019

Zbog  puštanja na slobodu Darka Kovačevića “Daruvarca”, koji je 10. siječnja nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora zbog brutalnog premlaćivanja 18-godišnje Zadranke, Lorene Gurlice, u 15 sati u Zadru počela je prosvjedna šetnja, piše N1.

“Ovim prosvjedom ┼żelimo prozvati vlast da promjeni zakon i da zaštite obitelj Gurlicu“, jedna od ogranizatorica prosvjeda.

Majka ┼żeli izvući dijete iz bolesnog društva

“Moja misija je dijete izvući iz ovog bolesnog društva. Što se njega tiče, nek’ ide lipo k vragu – on i dr┼żava u koju je uselio! I ne zovite nas više. Hvala, razumite me”, kazala je kratko Ana Gurlica, majka pretučene djevojke, za Vijesti.hr.

Odbijene nove mjere opreza

S obzirom da je izvanraspravno vijeće Općinskog suda u Zadru odbilo prijedlog zadarskog tu┼żiteljstva za novim mjerama opreza Darku Kovačeviću, on će se moći pribli┼żiti svojoj ┼żrtvi, neće morati predati dokumente u policiju niti im se redovno javljati, a moći će i napuštati teritorij RH.

Vijeće je zaključilo kako se Kovačeviću ne mogu odrediti nikakve mjere budući da mu u nedjelju istječe maksimalni pritvor.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e