KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Predstavnici ┼Żupanije i Općine Čitluk razgovarali o suradnji
10.02.2019

Delegacija u sastavu ┼żupana Darka Korena, saborskog zastupnika Branka Hrga, direktora Hrvatske gospodarske komore ┼Żupanijske komore Koprivnica Krunoslava Vitelja i tajnika Obrtničke komore Koprivničko-kri┼żevačke ┼żupanije Bo┼że Baraća u utorak, 7. veljače posjetila je Općinu Čitluk, gdje je odr┼żan radni sastanak s načelnikom Općine Marinom Radišićem i predsjednikom Općinskog vijeća Čitluk Predragom Smoljanom.

Sudionici sastanka razgovarali su o mogućim projektima prekogranične suradnje i zajedničkom povlačenju sredstava iz EU fondova, kao i o drugim značajnim temama vezanima uz gospodarsku i kulturnu suradnju. Naime, ┼Żupanija, HGK ┼Żupanijska komora Koprivnica, ┼żupanijska Obrtnička komora i ┼żupanijski gospodarstvenici svake se godine predstavljaju na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru, kako bi se produbile gospodarske veze s Bosnom i Hercegovinom jer njezino tr┼żište predstavlja prvog vanjsko-trgovinskog partnera Hrvatskoj. Također, izaslanstvo Općine Čitluk redovito posjećuje ┼żupanijski Obrtnički i gospodarski sajam, a na sastanku je bilo riječi o proširenju te suradnje, odnosno o mogućnostima koje se nude poduzetnicima i obrtnicima iz Čitluka u vezi predstavljanja njihovih proizvoda i usluga na Sajmu.

Potrebno je još spomenuti kako je ┼Żupanija povezana s Općinom Čitluk kroz Sporazum o suradnji koji je potpisan 2007. godine s Gradom Kri┼żevcima, a sudionici sastanka slo┼żili su se kako će planirane aktivnosti biti proširenje i nastavak odlične suradnje.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e