KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Europa bude preplavljena sa dodatnih 59 milijuna novih imigranata u roku od 6 godina
01.02.2019

UN-ov Globalni sporazum o migracijama će uzrokovati da Europa bude preplavljena sa dodatnih 59 milijuna novih imigranata u roku od 6 godina, navodi britanska parlamentarna zastupnica Janice Atkinson.

Dokument stavlja zemlje koje ga odluče potpisati pod ogroman pritisak da dopuste migranata ulazak u njihovu zemlju.

“Ako mislite da kontrolirate svoje granice, ponovno razmislite” – upozorila je Atkinson, dodajući: “Ovaj sporazum daje potporu i cilju UN-a da poplave naše nacije sa 59 milijuna imigranata do 2025. godine …. to je samo 6 godina.”

Atkinson je objasnila izvor novog UN-ovog Globalnog sporazuma… to je Deklaracija iz 2000. godine koja je zaključila da je etnička populacija Europe u opadanju, “pa bi se stoga trebala zamijeniti”.

Ovaj sporazum ne odobravaju nezaposleni mladi ljudi europskih zemalja u kojima je nezaposlenost 50% ili veća, kao i mnogi novi migranti koji su “nezaposleni”, dok je prosječno zaposleno samo oko 13% novih imigranata prema Atkinsonovoj.

Zastupnica parlamenta je kritizirala britansku premijerku Theresu May zbog obećanja da će ponovno preuzeti kontrolu nad britanskim granicama nakon Brexita, koja svejedno planira potpisati migracijski pakt UN-a sljedećeg mjeseca.

“Sjetite se – UN i globalisti ┼żele poplaviti naš kontinent sa 59 milijuna doseljenika do 2025. godine”, naglasila je Atkinson, dodajući kako dokument UN-a navodi da je masovna imigracija “neizbje┼żna, po┼żeljna i neophodna”.

Upozoravajući kako će plan dovesti do “kulturnog i moralnog sloma” europskih zemalja, Atkinson je također naglasila da bi pakt mogao dovesti do izglasavanja Zakona o govoru mr┼żnje za upotrebu pojma “ilegalni migranti”.

“Bit će protuzakonito ako ne upotrebljavate propisani jezik”, upozorila je Atkinson, dodavši da bi se građani Europe mogli “oprostiti sa njihovom demokracijom i njihovim načinom ┼żivota”, osim ako zatra┼że od svojih vođa da odbiju potpisivanje sporazuma u Marakešu.

Anga┼żman zastupnice parlamenta o jezičnoj politici dijeli i nizozemski zastupnik Marcel de Graaff, koji je kazao kako će pakt podmazati zakone koji bi kriminalizirali kritike masovne imigracije kao govor mr┼żnje.


Novi-Svjetski-Poredak.comIznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e