KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Otvorena jo┼í jedna Koprivnička bajka
18.12.2018

Na glavnom je trgu u Koprivnici prošlog vikenda otvorena još jedna Koprivnička bajka, koja će svojim posjetiteljima donijeti brojne i raznovrsne sadr┼żaje kako bi im uljepšala nadolazeće blagdane.

Svečanom otvorenju prisustvovao je i zamjenik ┼żupana Ratimir Ljubić te gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, zamjenice gradonačelnika Melita Samoborec i Ksenija Ostri┼ż, predsjednik Gradskog vijeća Grada Koprivnice Ivan Pal te ostali gosti.

Posebno su u┼żivali najmlađi koji su dobili poklone od Djeda Bo┼żićnjaka, a do┼żivljaj je bilo i puštanje lampiona za koje su prikupljani dobrovoljni prilozi za udrugu MOJA koja poma┼że djeci s ADHD-om, ADD-om i drugim teškoćama, te njihovim roditeljima. Posjetiteljima je podijeljeno ukupno 450 lampiona, a prikupljeno je 4670 kuna.

Za atmosferu je bila zaslu┼żna i Nina Badrić koja je raspjevala i rasplesala sve okupljene, unatoč temperaturnim minusima, otvoreno je i klizalište koje je preseljeno iz parka na glavni trg, a nastupili su članovi Male sportske škole te Dječjeg zbora Tratinčica.

Program Koprivničke bajke mo┼żete vidjeti ovdje.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e