KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
┼Żupan i suradnici ugostili đurđevačke karatiste kako bi im čestitali na izvanrednim rezultatima
05.12.2018

Kako bi im čestitali na rezultatima koje posti┼żu, ┼żupan Darko Koren i suradnici u srijedu, 5. prosinca u prostorima ┼Żupanijske uprave ugostili su predsjednika Karate kluba Đurđevac Ivana Juričića, tajnicu Kluba Jasminku SinjeriPrevedan te brojne članove.

Izrazivši zadovoljstvo uspjehom Kluba koji na najbolji način, kroz mlade i sport, promovira ┼Żupaniju, ┼żupan je kazao: „Mo┼żemo reći kako je ova godina obilje┼żena sjajnim sportskim rezultatima i raduje nas što ste i vi dio te lijepe priče. Veseli nas vidjeti ovoliko mladih koji se od najranijih nogu usmjeravaju u sportski način ┼żivota, što va┼żno u suvremenom svijetu. Čestitam vam na svim uspjesima koje ste postigli i na trudu koji ula┼żete jer nije lagano voditi jedan sportski klub, posebno s puno članova i uspješan. ┼Żelim vam još mnogo medalja i odličnih sportskih rezultata.“

Čestitkama se pridru┼żio i predsjednik ┼żupanijske Zajednice sportova Stanislav Lovković koji kazao kako Zajednica već niz godina prati i podr┼żava Klub koji na svim razinama dokazuje svoj marljiv rad i zalaganje. Zahvalio je i ┼żupanu na odr┼żavanju prijema za ove uspješne sportaše te dodao kako će im Zajednica i nadalje pomagati u svemu što bude potrebno.

Predsjednik Juričić uzvratio je zahvale, istaknuvši kako su rezultati koje posti┼żu na dr┼żavnim i međunarodnim natjecanjima, kao i na svjetskom kupu, odlična motivacija za mali klub koji broji 40-tak članova i tri trenera.

Relativno smo mlad Klub i prvenstveno ula┼żemo u one najmlađe, a to su nam klinci od 5 do 15 godina, koji su stvarno vrijedni, redoviti na treninzima i odlični učenici. Lijepo je vidjeti mladost u sportu, jer dosta djece provodi većinu vrijeme za računalom. Od rezultata istaknuo bih kako do 2012. godine do danas imamo 1200 medalja, od čega 30 dr┼żavnih, a u svemu tome, osim podrške roditelja, va┼żna nam je i financijska podrška ┼żupanijske Zajednice i Grada Đurđevca.“, kazao je predsjednik Juričić te ┼żupanu u znak zahvalnosti poklonio sat Kluba.

Kao što je pojasnio predsjednik Juričić, ponosan je na sve svoje članove, a što se tiče posljednjih uspjeha na 19. Balkanskom karate prvenstvu za kadete, Ema Juričić osvojila je zlato, Ema Čorba broncu, dok je Mateja Prevedan bila peta. Ema Juričić time ujedno izborila odlazak na europsko prvenstvo u Dansku, dok je Ivan Juričić bio treći na svjetskom kupu, drugi na dr┼żavnom prvenstvu te drugi na balkanskom prvenstvu.

U ime članova zahvale ┼żupanu na prijemu uputila je Ema Juričić, dodavši kako joj je drago vidjeti da se prepoznaje rad Kluba te je poručila mladima da se što više uključe u sport, posebno karate.

Čestitke đurđevačkim karatistima uputili su i zamjenici ┼żupana Darko Sobota i Ratimir Ljubić, predsjednik ┼Żupanijske skupštine ┼Żeljko Pintar te ┼żupanijske pročelnice.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e