KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUŠTVENI ŽIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
KONFERENCIJA ZA MEDIJE UOČI THüRINGERA//Saračević: ''Igramo pred domaćom publikom i znamo što nam je cilj i napravit ćemo sve da to i uspijemo''
09.11.2018

Održana je konferencija za medije uoči pretposljednje utakmice rukometašica Podravka Vegete u 5. kolu EHF Lige prvakinja, u kojoj će se ove nedjelje 11. studenog u 18 sati susresti s njemačkim Thüringerom HC pred domaćom publikom. Konferenciji su prisustvovali trener Zlatko Saračević, sportska direktorica Miranda Tatari Šimunović i igračica Ana Turk. Na početku konferencije je nekoliko riječi o nadolazećoj utakmici rekla sportska direktorica Miranda Tatari Šimunović.

Ovo je posljednja utakmica na domaćem terenu i ne sumnjam da ćemo imati veliku podršku navijača kao što je bilo i dosad, a to nam pokazuje i podatak da su ulaznice razgrabljene već prvi dan. Ono što mogu reći ispred ekipe je da će cure ostaviti srce na terenu i dati sve od sebe da ostvarimo pobjedu - kazala je sportska direktorica Miranda Tatari Šimunović. 

O stanju u ekipi, ali i očekivanjima od ove utakmice više je rekao trener Zlatko Saračević.

Ja bi se prvo zahvalio publici na fenomenalnoj podršci u Ljubljani, a i na ove dvije utakmice u Koprivnici. Mi nažalost nismo bili pravi u Ljubljani i nadamo se da ćemo tu našu sliku promijeniti u nedjelju. Igramo utakmicu za koju smo planirali i očekivali da će biti odlučujuća i tako je na kraju i ispalo. Utakmica je to koja nam donosi ono što cure sanjaju, što žele i što cijeli klub želi, a to je odlazak u drugu fazu Lige prvakinja. Ja sam ponosan na ove cure, kako treniraju, kako žele i kako rade. Bit će teško, Thüringera smo dobili odmah u prvoj utakmici i odigrali smo jednu fenomenalnu utakmicu. Iako bodovno slabo stoji, ekipa Thüringera i dalje odlučuje sama o sebi kao i mi te im je ovo zadnji vlak. Mi smo svi zajedno gledali utakmicu koju su u ponedjeljak igrali protiv Györa i gdje su držali njhovu ekipu do zadnjih minuta na egalu, a ekipa koja je to sposobna napraviti je opasna. Igramo pred domaćom publikom i znamo što nam je cilj i napravit ćemo sve da to i uspijemo - kazao je trener Zlatko Saračević i nastavio.

Magdalena Ećimović ima neki problem s okom i jučer nije trenirala, a neće ni danas i vjerujem da će do nedjelje sve biti ok, dok su sve ostale igračice na raspolaganju - rekao je trener Saračević. 

Utakmica je na rasporedu ove nedjelje 11. studenog u 18 sati u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović Koprivnica. Ekipa trenutno najviše od svega treba pravu domaću atmosferu i glasnu podršku s tribina. Sutkinje u ovoj utakmici bit će Vanja Antić i Jelena Jakovljević iz Srbije, a delegatkinja EHF-a Rositza Dimkova iz Bugarske. Izravan prijenos utakmice bit će na 2. programu HRT-a s početkom u 17.55. sati. Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e