KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Posjet gospodarskih savjetnika akreditiranih pri stranim diplomatskim misijama Koprivničko-kri┼żevačkoj ┼żupaniji
09.11.2018

   U sklopu 21. Obrtničkog i gospodarskoj sajma Koprivničko-kri┼żevačke ┼żupanije koji će se od 9. do 11. studenoga odr┼żati u Kri┼żevcima, u suradnji ┼Żupanije i Ministarstva vanjskih poslova, organiziran je posjet 40-tak gospodarskih savjetnika akreditiranih pri stranim diplomatskim misijama.

   Prema podacima Ministarstva koje organizira ovakve promotivne posjete za sve hrvatske ┼żupanije s ciljem predstavljanja gospodarskih i investicijskih potencijala te poslovnog povezivanja, gospodarski savjetnici iskazali su najveći interes dosad za upoznavanje ┼żupanijskog gospodarstva i posjet Sajmu.

U prostoru Visokog gospodarskog učilišta Kri┼żevci u petak, 9. studenoga 2018. godine s početkom u 9,30 sati bit će im predstavljene mogućnosti ulaganja na području ┼Żupanije, s naglaskom na gradove Koprivnicu, Kri┼żevce i Đurđevac, a prezentaciju će odr┼żati i PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-kri┼żevačke ┼żupanije. Prezentacijama će prisustvovati i predstavnici institucija i poduzetnici s područja ┼Żupanije.

   Uz dekanicu Marijanu Ivanek-Martinčić, gostima će dobrodošlicu po┼żeljeti i ┼żupan Darko Koren, nakon čega će se uputiti na svečano otvorenje i obilazak Sajma. Gospodarski savjetnici zatim će posjetiti tvrtku S.C. metalne konstrukcije d.o.o. koja se nalazi u kri┼żevačkoj industrijskoj zoni te tvrtku Podravka d.d. u Koprivnici, kako bi se upoznali s njihovim djelatnostima.

   Delegaciju gospodarskih savjetnika akreditiranih pri stranim diplomatskim misijama čine predstavnici Albanije, Australije, Austrije, Azerbajd┼żana, Belgije, Bosne i Hercegovine, Brazila, Crne Gore, Čilea, Francuske, Grčke, Indije, Indonezije, Italije, Izraela, Kazahstana, Kine, Kosova, Mađarske, Makedonije, Nizozemske, Poljske, SAD-a, Slovenije, Srbije, Španjolske, Turske i Ukrajine, a posjetu Koprivničko-kri┼żevačkoj ┼żupaniji boravit će i predstavnici Francusko-hrvatske trgovinske i industrijske komore, Nordijske komore, Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i Ministarstva vanjskih poslova.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e