KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUĹ TVENI Ĺ˝IVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Prva smjena vatrogasaca VZ Grada Koprivnice na otok Krasnicu-Vangu
05.08.2018

Temeljem Programa aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od poĹľara od interesa za Republiku Hrvatsku u 2018. godini te zapovijedi glavnog vatrogasnog zapovjednika Slavka Tucakovića vatrogasci Vatrogasne zajednice Grada Koprivnice 2. kolovoza upućeni su na prvu smjenu dislokacija na otok Krasnicu – Vangu.

Na dislokaciju je upućeno dvoje vatrogasaca iz DVD-a Reka i DVD-a Starigrad, koji su opremljeni propisanom osobnom i zaštitnom opremom za gašenje poĹľara otvorenog prostora i poĹľara u objektima, te opremom za vezu, kao i priborom za osobnu higijenu. Vatrogasci zadovoljavaju i sve uvjete koji proizlaze iz Zakona o vatrogastvu i podzakonskih akata.

Vatrogasci i oprema prevozit će se zajedno s vatrogascima koji odlaze na dislokaciju na otočje Brijuni, i to kombi vozilom Javne vatrogasne postrojbe grada Koprivnice i vozilom Vatrogasne zajednice Grada Koprivnice.

Druga smjena dislokacije traje 15 dana, a očekuje se da će, kao i  prethodnih godina, redovne dislokacije završiti najkasnije do 30. rujna ove godine.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e