KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Otvorene prijave za Godi┼ínje hrvatske turističke nagrade
28.07.2018

Hrvatska turistička zajednicaotvorilaje online prijave za Godišnje hrvatske turističke nagrade 2018. Riječ je o zajedničkom projektu Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma i Hrvatske gospodarske komore koji je nastao s ciljem daljnjeg poticanja konkurentnosti, inovativnosti i svijesti o odr┼żivom razvoju te podizanju kvalitete usluga i proizvoda u turističkom sektoru.

Koncept Godišnjih hrvatskih turističkih nagrada sastoji se od šest kategorija: Destinacija godine, Nagrada za odr┼żivi turizam, Inovacija godine, Atrakcija godine, Nagrada poslovnom sektoru (Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku) i nagrada Ljudi u turizmu. Prijave su otvorene do 13. kolovoza 2018. godine

Ovim priznanjima ┼żeli se nagraditi, ali i motivirati sve tvrtke, udruge i pojedince koji svojim radom pokazuju izvrsnost i daju novu vrijednost hrvatskom turizmu. Nagrade su sveobuhvatne i prate svjetske turističke trendove te se njima daje poticaj svima da nastave doprinositi rastu hrvatskog turizma u međunarodnim okvirima.

Podsjećamo kako su ranije objavljene prijave i kandidature za dodjelugodišnje nagrade „Anton Štifanić“ i „Nagrada za ┼żivotno djelo“,koje se zaprimaju od strane fizičkih i pravnih osoba do 31. kolovoza 2018. godine, odnosno za nagradu „Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine“koje se zaprimaju do sutra, 27. srpnja 2018. godine. Kandidature za izbor djelatnika godine mogu podnijeti turističke zajednice, ministarstva, strukovne udruge, tvrtke te jedinice lokalne samouprave.

Više informacija o dodjeli nagrada moguće je pronaći na slu┼żbenoj stranici Hrvatske turističke zajednice.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e