KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Članovi A- HSP-a i njihov predsjednik, Dra┼żen Keleminec, ponovo su zaustavljeni od policije na putu za Jasenovac
07.05.2018

Članovi A-HSP a i njihov predsjednik, Dra┼żen Keleminec, ponovo su zaustavljeni od policije na putu za Jasenovac, u kojemu su kanili upaliti svijeće i postaviti kri┼żeve za sve ubijene u logoru od 1941. do 1950.

Medijima su nakon policijske intervencije poslali propćenje u kojem navode:


"Policija ponovno krši svoje ovlasti. Samo ministar unutarnjih poslova RH mo┼że zabraniti javno okupljanje a, ne policija .

Jasenovac kao da nije u Hrvatskoj već u Srbiji ! Zaustavila nas policija na izlazu s auto puta za Jasenovac. Lampaše i kri┼żeve smo postavili i time dali počast svim ubijenim u Jasenovcu, a posebno ubijenima od 1945 do 1950 godine. Jasenovac je la┼ż i poligon velikosrpske politike prema Hrvatskoj, da je fašistička i zločinačka dr┼żava. ┼Żelimo istinu o Jasenovcu ! U Jasenovcu le┼że kosti Hrvata i to je dobro znao Tito koji zato nikada nije posjetio Jasenovac. A- HSP tvrdi da je Pupovac i predsjednik Vlade i predsjednik Hrvatske ! Ova zabrana danas je najgore kršenje ljudskih prava od onih koji bi trebali štititi ta prava. Ova zabrana danas je napad na demokraciju u Hrvatskoj !"

Razočarani A -HSP-ovci poslali su nam i video snimku policijske intervencije !

https://www.youtube.com/watch?v=zxLjPqwenOoIznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e