KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
KUD Gruntovec nastupio u Lendavi
15.04.2018
Smijeh kao lijek
Kazališna i koncertna dvorana u Lendavi, koja se ubraja među najljepše u ovom dijelu Europe, odjekivala je u nedjelju navečer gromkim smijehom. Dogodovštine Dudeka, Regice, Cinobera, Presvetlog, Cile, Kate i Čvarkeša u novootvorenoj ambulanti u Gruntovcu do suza su nasmijale sve gledatelje. Predstava u izvođenju glumaca amatera iz Sigeca u nekoliko je navrata prekinuta glasnim pljeskom,a poslije zadnjeg čina mnogi su zapjevali uz Gruntovec bend. Uslijedili su i novi pozivi za gostovanja u Sloveniji.
-Izuzetno smo zadovoljni nastupom Gruntovčana, sve su nas podsjetili na omiljenu TV seriju i pru┼żili nam odličnu zabavu. Posebno nam je va┼żno što ovakvim dobro prihvaćenim nastupima promoviramo kulturu i tradiciju zemlje iz koje vučemo korijene- istakao je Đanino Kutnjak predsjednik Hrvatskog kulturnog društva Pomurje koje je organiziralo gostovanje u Lendavi.
Za očekivati je da je HKD Pomurje koje se već godinama sna┼żno zala┼że za priznavanje prava nacionalne manjine Hrvatima u Sloveniji, nastupiti u Sigecu.


Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e