KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Kramarić hrabro poručio: Svima je jasno da smo bolji...
07.11.2017

'Ne bih sada previše pričao o sebi, stavljao se u prvi plan i govorio o svom samopouzdanju, jednako ćemo se radovati bez obzira tko postigne pogodak. Svi znamo kakva je Grčka i njihov stil igre, oni će dr┼żati obrambeni blok, a mi ćemo se pokušati dr┼żati svog stila, čekati svoju šansu i pokušati probiti taj blok, kako bismo što prije postigli pogodak. Neće biti jednostavno', poručio je Kramarić a prenosi slu┼żbena stranica Hrvatskog nogometnog saveza.

'Nadam se da će nas poslu┼żiti vrijeme, da će teren biti dobar te da ćemo moći igrati br┼żu igru. Bilo bi odlično budemo li mogli sve riješiti u prvoj utakmici, pamtim još ono doigravanje s Turskom. To nam je cilj i ┼żelja, no ništa neće biti gotovo ni završi li prvi susret neriješeno. Svima je jasno da smo bolji, i nadam se da ćemo se na kraju mi veseliti', dodao je.

Kramarić dobro poznaje grčke stopere Papadopoulosa i Papastathopoulosa, članove bundesligaša HSV-a i Borussije iz Dortmunda.

'O njima mogu govoriti s punim poštovanjem. Puni su emocija i očekujem čvrstu utakmicu, ali pokušat ćemo iskoristiti njihove pogreške. Jasno nam je što nam je činiti, a atmosfera je među nama vrlo dobra. Motivirani smo i drago nam je čuti pozitivne vijesti o navijačkom interesu. Volio bih da svi zajedno u┼żivamo u toj večeri, treba nam dodatna podrška. Neka publika bude strpljiva, a mi smo optimisti', zaključio je.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e