KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
MLADEN PAVKOVIĆ O┼áTRO NAPAO PREMIJERA ANDREJA PLENKOVIĆA
11.07.2017

Predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91 Mladen Pavković uputio je otvoreno pismo premijeru Andreju Plankoviću zbog suradnje HDZ-a i SDSS-a.

Pavković ističe da , kako ih naziva, kontroverzna udruga SNV u svom tjedniku Novosti prvog hrvatskog predsjednika naziva bezveznjakom i zloduhom.Njegovo priopćenje prenosimo u cijelsoti:

“Poštovani gospodine i uva┼żeni predsjedniče Vlade Republike Hrvatske! Kratko i jasno. Kako mo┼że Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) i Vlada RH biti u koaliciji (suradnji) sa Samostalnom demokratskom srpskom strankom (SDSS), odnosno kontraverznom udrugom Srpsko narodno vijeće (SNV) Milorada Pupovca, kad u tjedniku „Novosti“, kojeg financiraju i hrvatski poreski obveznici (sic!), a izdaje SNV-e, uz ostalo piše da je „Bezveznjak vodio Hrvatsku, da ima manjak elementarnog kućnog odgoja, a da se taj bezveznjak zvao – Franjo Tuđman“? (Novosti, 7.srpnja 2017., str.2).

Oni također prvog predsjednika hrvatske dr┼żave nazivaju i „zloduh“!

Zatim se u istim novinama (ako se to novinsko smeće uopće tako i mo┼że zvati) prenosi izjava nekog Martina Jandrašića, majora JNA i pukovnika HV-a koji uz ostalo ističe da „nema više sumnje da je dr┼żava (misli na Hrvatsku!) postala kopija Endehazije i ustašije.“ Potom ka┼że da ona „ne ide tim pravcem već da je to i postala“ te da je to „propast za ljude“. Uz to ovaj pukovnik HV-a (tko mu je dao čin?) navodi da mu je ┼żao onih koji će ostati i morati ┼żivjeti u takvoj dr┼żavi, u fašističkom miljeu“(str.14.).

Pa, ako je tako, a kod njih jeste, iz broja u broj, što će vam cijenjeni i uva┼żeni gospodine Plenkoviću netko tko svetinju hrvatske dr┼żave smatra „bezveznjakom“ ili pak konkretnije onaj koji se „potpisuje“ kao izdavač novina, a koji „propagira“ (iz broja u broj) da dr┼żava koju vodite nema budućnosti, odnosno da je kopija Endehazije i ustašoidna, itd. i tako redom?

Kad je Pupovčeva udruga i stranka u pitanju onda se postavlja i pitanje: kako to da takve riječi nikada nisu napisali, a trebali su, (u „Novostima“), recimo za balkanskog krvnika Slobodana Miloševića, ili pak za Srbiju, koja je bila agresor na Republiku Hrvatsku?

Eto, kratko i jasno!”


Iznajmljivanje šatora

Pratite nas i na facebookuViÜe