KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Pan Ljetna liga Koprivnica // Jelena Trade velikim preokretom u dramatičnom finalu pobijedila CB Loop/Superprint
11.07.2017

Subotnjim utakmicama završeno je prvo izdanje Pan Ljetne lige Koprivnica, malonogometnog turnira odr┼żanog u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport, uz pokroviteljstvo Grada Koprivnice i Zajednice sportskih udruga Grada Koprivnice. Pobjednik uzbudljivog i vrlo efikasnog natjecanja je momčad Jelena Trade, koja je u velikom i dramatičnom finalu pred oko tisuću posjetitelja svladala CB Loop/Superprint rezultatom 6:4.

Loop je ima vodstvo od 1:0 i 3:1, no Jelena je preokrenula na 5:3. Uspio je Loop smanjiti na 5:4, ali je Ziberi četiri minute prije kraja potvrdio pobjedu zagrebačke momčadi. Pobjedniku je pripalo 20.000 kn, dok je drugoplasirani dobio 8.000 kn.

U susretu za treće mjesto MNK Klub 75 iz Kotoribe je pogocima Krušelja i Ujlakija svladala Pekaru Mlinček Kri┼żevci, za koju je strijelac bio Blagaj. Klub 75 osvojio je 4.000 kn, dok je Kri┼żevčanima pripalo utješnih 1.000 kn.

Najboljim igračem Pan Ljetne lige Koprivnica proglašen je Sedat Ziberi iz momčadi Jelena Trade. Najbolji vratar je Luka Fodor iz MNK Kluba 75, dok je najbolji strijelac Sanjin Strajnić iz momčadi CB Sportska Drnje s 19 postignutih pogodaka. Najbolji su pojedinci uz trofeje dobili i umjetničke slike, akvarele poznatog koprivničkog slikara Ivana Andrašića.

Medalje, trofeje i priznanja dodijelili su gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić i predstavnik glavnog sponzora Carlsberga Croatia Ivan Balija.

Utakmicu za treće mjesto i finale izravno je prenosila Sportska televizija. Bio je to prvi izravni prijenos nekog malonogometnog turnira u programu te televizije.

U polufinalnim ogledima nije bilo neizvjesnosti. Jelena Trade je sa čak 11:0 pobijedila MNK Klub 75, dok je CB Loop/Superprint svladao Pekaru Mlinček Kri┼żevci rezultatom 6:3.

U revijalnoj utakmici sastali su se hrvatski sportski novinari i selekcija KC lige. Reprezentacija se pokazala boljom od selekcije te je slavila s 2:0, a pogotke su postigli Ivan Dorian Molnar i Hrvoje Hrengek.

- Pan Ljetna liga Koprivnica pokazala se kao pun pogodak i događaj koji je nedostajao u ljetnoj ponudi gradskih zbivanja, te već sad mo┼żemo najaviti da će se turnir odr┼żati i sljedeće godine. Jako smo zahvalni svima koji su dali doprinos i organizaciji i provedbi turnira, od sponzora pa do igrača i gledatelja. Bez svih njih ovo ne bi bilo moguće ostvariti - rekao je glavni organizator Tomislav Zalar, predsjednik Koprivničke udruge za rekreativni sport.

 

REZULTATI - POLUFINALE

Jelena Trade - MNK Klub 75  11:0

(Ziberi 4, Horvat 2, Stojanović 2, Bartolić, Toth, Grgić)

CB Loop/Superprint - Pekara Mlinček Kri┼żevci 6:3

(Rac 3, Karamatić, Jerbić / Bastašić 2, Jerbić - ag)

UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO

MNK KLUB 75 - PEKARA MLINČEK KRI┼ŻEVCI 2:1

(Krušelj, Ujlaki / Blagaj)

MNK KLUB 75: Beliga, Nađ, Ujlaki, Matulin, Fodor, Paveli, Či┼żmešija, Lončar, Krušelj. VODITELJ: Dra┼żen Horvat.

PEKARA MLINČEK KRI┼ŻEVCI: Vrbančić, Blagaj, Kofler, Mladen, Bo┼żović, Stubičan, Bastašić, Orejaš, Tihelka. VODITELJ: Tomislav Tukša.

FINALE

JELENA TRADE - CB LOOP/SUPERPRINT 6:4

(Tomić 9, Stojanović 20, Grgić 25, 28, Toth 33, Ziberi 36 / Rac 6, Pi┼żir 12, Kulji 13, Karamatić 34)
JELENA TRADE: Vuk, Ziberi, Horvat, Toth, Grgić, Tomić, Hučić, Stojanović, Bartolić, Malogorski. VODITELJ: Tin Huzjak.

CB LOOP/SUPERPRINT: Švigir, Anušić, Rac, Fluka, Sesar, Karamatić, Jerbić, Sesar, Pi┼żir, Benko, Kulji. VODITELJ: Mladen Vidačak.

Revijalna utakmica:

REPREZENTACIJA HRVATSKIH SPORTSKIH NOVINARA - SELEKCIJA KC LIGE 2:0

(Molnar, Hrengek)

REPREZENTACIJA HR SPORTSKIH NOVINARA: Vlah, Šivak, Miličić, Molnar, Hrengek, Mahmuljin, Janković, Ledinski, Tomašković, Kiš, Wolf. VODITELJ: Goran Čičin-Mašansker.

SELEKCIJA KC LIGE: Ciganek, Furdić, Marić, Pišpek, Kapetanić, Kovaček, Lukač, Kišiček, Cimbiršak, Škvorc, Dlaka. VODITELJ: Valentin Knapić.


Iznajmljivanje šatora

Pratite nas i na facebookuViÜe