KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUŠTVENI ŽIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
SEDMORKA OKRIVLJENA ZA NAPAD NA JANICU PUŠTENA NA SLOBODU Žalili se višem sudu i izborili poništenje odluke o pritvoru, postupak vraćen na početak
19.06.2017

Sedam navijača, pripadnika Torcide, koji su sudjelovali u incidentu u Supetru na Braču kada su verbalno napali državnu tajnicu za šport Janicu Kostelić pušteni su tijekom srijede z pritvora, piše Slobodna Dalmacija. Naime, nakon nemilog događaja Prekršajni sud u Splitu donio je ekspresnu odluku o petodnevnom zadržavanju u pritvoru, što je izazvalo lavinu komentara zbog tako brzog postupka.

Kako je kazao odvjetnik Damir Gruić koji zastupa mladiće nakon žalbe koja je upućena Višem prekršajnom sudu u Zagrebu poništena je odluka o zadržavanju s obzirom na to da ne postoji mogućnost ponavljanja sličnog prekršaja.

No, to ne znači da je ovaj slučaj i okončan. Kako je Gruić potvrdio, sve je vraćeno na početak, na Prekršajni sud gdje će se ponoviti postupak. Kolokvijalno rečeno, sedam zadržanih mladića će se u redovnom postupku braniti sa slobode, piše Slobodna Dalmacija.


Iznajmljivanje šatora

Pratite nas i na facebookuVie